Expositie-Cantina-Terracruda-2019-2-klein-formaat

Bianca & Boogie!

DE UITNODIGING VOOR HET EVENT BIANCA & BOOGIE!

Vrijdag 26 juli wachten wij op u in ons proeflokaal voor een speciale avond van kunst, muziek en dans, zoals altijd begeleid door uitstekende lokale producten en onze Terracruda wijnen!

Om 18.00 zal de Nederlandse kunstenares Bianca Lever een toelichting geven op haar werk, geïnspireerd op het jaarlijkse festival Summer Jamboree. De expositie in ons proeflokaal zal lopen tot eind augustus. Aan het einde van de presentatie wordt aan alle deelnemers een glas mousserende wijn aangeboden door Terracruda voor een gezamenlijke toast!

Vervolgens zal er vanaf 19.00 uur de mogelijkheid zijn voor een aperitivo met typisch lokale producten van Fratte Rosa in samenwerking met:

La Bottega del Pane " IL Sapore della Tradizione";
Cianni Tartufi;
– Boerderij I Lubachi
– Selectie van kazen door: Cau&Spada, Emilio Spada.

Vanaf 20.00 uur is er steenovenpizza (in verschillende smaken) vanuit de foodtruck met houtoven van Davide Romani voor wie wil aansluiten bij het avondeten.

Gedurende de avond en na het avondeten kunt u genieten van het ritme van Boogie, gespeeld door Ol'Boogies, Tommaso Dilevrano, trio rockabilly met een repertoire uit de jaren '50/'60, Elvis en anderen!

N.B. Voor deze avond spreken we niet van een "dress code", maar het wordt van harte aanbevolen om gekleed te komen in de stijl van de jaren '50/'60 (kijk voor inspiratie op Summer Jamboree).

Volg mij op social media!

Copyright © biancalever.com | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites