dresden-hotel-hilton-dresden-fa-ade-hotel-12192019011341-1366x538

Bubble Art Projects

Twee kunstbeurzen en een open atelierweekend zijn voorbij gevlogen. Het schilderij 'Secret Love' is verkocht aan Arianne Huidverzorging in Oirschot en hangt te pronken in de mooie ontvangstruimte. Ook is er een opdracht voor een dubbelportret uitgekomen. Su-per! Maar behalve dat het tot verkoop, een opdracht en veel mooie ontmoetingen is gekomen, heb ik ook hele nuttige feedback gekregen. De bezoekers in mijn stand waren erg enthousiast. 'Ik word er helemaal blij van' was een veelgehoorde reactie, maar ook 'ik zou niet weten waar ik dit op zou moeten hangen bij mij thuis'. Het werk is te groot en te uitbundig voor de gemiddelde huiskamer, het heeft ruimte nodig om tot zijn recht te komen.

Zo kwam ik op het idee om Anne de Vries van Bubble Art Projects te benaderen. Hij runt een mobiele galerie en verzorgt exposities in grote hotels zoals het Hilton, in en buiten Europa. Voor een bijdrage in de handling en het transport en 30 procent van de opbrengst bij verkoop regelt hij alles vanaf het ophalen van de schilderijen tot en met de afhandeling van de verkoop en de verzending naar de koper. Ideaal!

Het schilderij 'WoW', hangt al in het Marriott Hotel in Rotterdam en ik ga dit voorjaar exposeren in Hilton Dresden en Hilton Stockholm. Ik ben benieuwd hoe dit uitpakt en of het ook daadwerkelijk tot verkoop van werk komt. In deze hotels komt in elk geval het publiek dat mijn schilderijen een nieuw thuis kan geven, hetzij in grote privéhuizen, hetzij in de kantoren van zakenlieden. En dat is het allerleukste, je werk bij iemand anders aan de muur!

Een heel groot dankjewel aan iedereen die kunst een warm hart toedraagt en speciaal aan diegenen die een werk van mij aangeschaft hebben. Heel erg bedankt! Ik wens iedereen een grandioos 2020!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.biancalever.com/

Volg mij op social media!

Copyright © biancalever.com | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites