Cantina-Terracruda

Exposeren bij wijnhuis Terracruda in Fratterosa!

Een aantal weken geleden bezochten man man en ik het wijnhuis Terracruda in Fratterosa om wijn te kopen voor vrienden van ons in Nederland. Wij werden hartelijk welkom geheten door Luca en Maria, de zoon en dochter van de eigenaar. Wij deden de hartelijke groeten van onze vrienden en somden keurig de bestelling op aan de balie van het werkelijk schitterende proeflokaal met uitzicht over de vallei. Zodra zij zich realiseerden dat wij de wijnen zelf niet kenden moesten wij absoluut zelf ook eerst proeven. Voordat we met onze ogen geknipperd hadden zaten we aan tafel een aantal wijnen te proeven en kregen we uitgebreide uitleg over elke wijn die voorbij kwam. Er kwam heerlijke lokale pecorino kaas op tafel, vers stokbrood met de verrukkelijkste olijfolie, één groot feest! Het was 10.00 uur in de ochtend!!!  :-)

De wijnen waren gevaarlijk lekker! Wij waren vooral erg gecharmeerd van de witte wijnen en de prosecco's. Overbodig te vermelden dat we na afloop van dit gezellige samenzijn behalve voor onze vrienden ook een flinke voorraad meegenomen hebben voor onze eigen wijnkelder. 

Toen ter sprake kwam dat ik schilderde werd ik meteen uitgenodigd om nog een keer langs te komen om de mogelijkheden voor een expositie in hun proeflokaal te bespreken. Afgelopen week ben ik met één van mijn nieuwe werken uit de serie Summer Jamboree Senigallia langsgegaan, het doek 'Secret Love'. Besloten werd het thema van de expositie aan de Summer Jamboree te wijden en vijf grote werken uit deze serie tentoon te stellen. De sfeer hiervan past perfect bij Terracruda! Kleurrijk, intens en energiek! Van eind juni  tot eind oktober zijn zij daar te bewonderen!

Volg mij op social media!

Copyright © biancalever.com | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites