Inspiratie-in-De-Marken

Inspiratie in De Marken

We zijn nu ruim een week in Italië. Het huis en mijn atelier zijn weer helemaal schoon en op orde, de nieuwe website is een feit, ik kan gaan schilderen!

Ik klap mijn laptop open, scroll door mijn foto's in mijn mapje 'inspiratie' en stop bij een onweerstaanbaar plaatje van mijn docente swingdans Anouk. De foto van een paar jaar geleden is gemaakt tijdens het jaarlijkse Italiaanse swingdansfestival Summer Jamboree in Senigallia, een kustplaatsje bij ons in de buurt en raakt bij mij precies de juiste snaar. Mijn handen jeuken om te beginnen, de ideëen borrelen al naar boven. Dat komt ook door deze plek. Dat uitzicht. Al het groen om me heen. De stilte hier. Werkt enorm inspirerend!

Ik wil een graffiti achtergrond maken, iets waar ik sinds kort mee aan het experimenteren ben en wat ik geweldig vind. Past perfect bij de afbeelding die ik vervolgens in olieverf ga schilderen! Ik zoek een leeg canvas uit, gooi de deuren open, verzamel dozen met graffiti spuitbussen en inktmarkers en verdwijn in mijn schildersbubbel….

Volg mij op social media!

Copyright © biancalever.com | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites