Huis-Italie-Website

Summer is coming...

Onlangs was het weer tijd voor ons halfjaarlijkse vertrek naar zonnig Sassoferrato in De Marken, Italië. In de heuvels van De Appenijnen en op slechts 40 km van de oostkust hebben wij ons eigen paradijs gecreëerd waar het leven een versnelling lager verloopt en het uitzicht adembenemend is.

Tweede Paasdag stapten manlief en ik met de hond in de knaloranje jeep, afgeladen met schilderspullen, leesvoer en typisch Nederlandse proviand, om in één ruk naar ons tweede thuis in Italië te rijden.

De geur van rozemarijn en lavendel, de stilte en het uitzicht over de vallei. Heerlijk eten bij 'ons' restaurantje 600 meter verderop, La Collina da Biducci, waar mama Maria in de keuken de scepter zwaait. De vrijdagochtend markt in Sassoferrato met het drukke Italiaanse gerebbel en de geur van Italiaanse koffie uit de bars. Bijkletsen met onze vrienden daar onder het genot van een heerlijk koud glas Verdicchio. En natuurlijk schilderen tot ik erbij neerval. Mijn handen jeuken, ik barst van de ideëen en daar heb ik alle ruimte en tijd om die vorm te geven. Hoe fijn is dat!

Volg mij op social media!

Copyright © biancalever.com | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites